Copyright ©2021 MUDA-Architects     京ICP备19036830号



PROPOSAL
Shanghai Library

Shanghai Library should be designed based on the consideration of the openness to the public. The open space is supposed to enhance spatial flexibility, promote people to communicate, enrich city life, and lead people to the future. From Ground Park, visitors could be directed to the purity of the sky through a tunnel symbolising caves. The central area of the library is an open space introducing the sky view connected with the ground. Readers could read in the cloud or walk along the ramp through various spaces to share their ideas and exchange their thoughts.

Project Name: Shanghai Library
Project Location:  Shanghai, China
Floor Area: 36,500㎡
ProjectType: Architectural Design
Project Time: 2016
Principal Architect: Lu Yun
Design Team: Li Aidong
Cooperative Design: Zhou Nan, Liu Yanchuan
01.jpg
02.jpg
03.jpg
04.jpg
05.jpg
06.jpg

Copyright ©2021 MUDA-Architects     京ICP备19036830号